top of page
personal trainer krav maga den haag

 

 

Mijn naam is Maurice Simons en ik heb negen jaar ervaring als conditie- en hersteltrainer en Krav Maga-

instructeur. Ik ben gespecialiseerd in fitness, sport specifieke training en krav maga in de personal training vorm. Ook sta ik als personal trainer ingeschreven in het register fysieke trainers van het platform Den Haag Topsport (voorheen het Olympisch Netwerk Haaglanden). Dat houdt in dat ik ingezet kan worden als trainer van sporters op Olympisch niveau. Voor zowel aanstormend talent, als sporters van de gevestigde orde.

 

Daarnaast ben ik paramedisch fitnessdocent, gespecialiseerd in de knie. Dat wil zeggen dat ik mensen met knieklachten begeleid. Dit gebeurt vaak na doorverwijzing van een fysiotherapeut. Al deze werkzaamheden voer ik uit in Den Haag en omgeving.

 

Ik werk als personal trainer samen met mijn cliënten aan hun individuele vooruitgang. Ik geef concrete tips op het gebied van training en beweging. Omdat iedere trainingssessie anders wordt opgebouwd, word je steeds opnieuw geprikkeld tot betere prestaties. Ik leer je nieuwe grenzen kennen en ik kan je dingen leren waarvan je niet wist dat je ze in je had. Waardoor je meetbare resultaten kan boeken.

MAURICE SIMONS

bottom of page